(oversat fra engelsk af google)

Emirates vil fortsætte med at opretholde sin ruteaftale med Flydubai til Zagreb i næste år. Golfens største flyselskab genoptog operationerne mellem Dubai og den kroatiske hovedstad søndag efter en fem måneders hiatus, hvor tjenesteydelsen blev drevet af sin partner Flydubai. Emirates har bemærket, at det vil fortsætte med at opretholde flyvninger til den kroatiske hovedstad på en sæsonbestemt sommerbasis indtil den 26. oktober, hvorefter Flydubai igen vil overtage til vinteren. “Det strategiske partnerskab mellem begge flyselskaber sikrer, at kapaciteten er udnyttet for bedst at betjene kundernes efterspørgsel”, sagde Emirates i en erklæring. Begge luftfartsselskaber gensidigt codeshare på hinandens Zagreb service.

 

Emirates daglige fly til Zagreb vil fungere i en tre klasses konfiguration i sommer ombord på Boeing B777-300ER, med otte liggende flad pladser i første klasse, 42 pladser i business class og de resterende 304 økonomiklasser. På grund af de planlagte opgraderinger på den sydlige bane i Dubai Airport, fra 16. april til 30. maj, vil tjenesten fungere fire gange om ugen – mandag, tirsdag, torsdag og lørdag. Fra 31. maj udføres ruten som daglig service.

 

I løbet af vintermånederne opretholdt Flydubai daglig drift til Zagreb med sit 166-sæders Boeing 737 MAX 8-fly. Den hybride luftfartsselskab bemærkede, at partnerskabet har gjort det muligt for Emirates bedre at klare det traditionelle fald i efterspørgslen i løbet af vinteren, mens det gentages, at Kroatien “forbliver et vigtigt marked for Flydubai”, da det også opretholder sæsonmæssige sommerflyvninger til Dubrovnik. Emirates ‘præsident, Tim Clark, bemærkede, at sæsonmæssige rutswaps, som f.eks. Tilfældet med Zagreb, kunne blive mere almindelige i fremtiden, også åbningsudsigterne for andre markeder i det tidligere Jugoslavien. “Fokusering af netværket ifølge to luftfartsselskaber spiller deres rolle fungerer godt. Vi har ikke afsluttet den øvelse med nogen form for fantasi, “sagde Clark.

 

Trods størstedelen af ??passagererne på Dubai – Zagreb – servicen, der overgår fra andre fjerntliggende destinationer, søger det kroatiske nationale turistråd at bidrage til ruten ved at skabe større interesse for punkt – til – punktrejser. “Det kroatiske nationale turistråd ønsker at skabe større bevidsthed om Kroatiens unikke attraktioner og tilbud som fritids- og forretningsrejsemål for besøgende fra De Forenede Arabiske Emirater”, sagde Karla Bronobi? Vojvodi? fra bestyrelsen. Hun tilføjede: “Som en del af vores løbende bestræbelser på at nå ud til, udvide og styrke vores forbindelser med UAE, søger vi at udvikle nye fælles forretningsmuligheder, oprettelsen af ??nye feriepakker til UAE-beboere, og fremadrettet øgede besøg fra markedet til Kroatien “.

 

Kommentarer